«Помре Путін, можуть вбити і Кадирова». Син законно обраного президента Ічкерії озвучив можливі сценарії

«Помре Путін, можуть вбити і Кадирова». Син законно обраного президента Ічкерії озвучив можливі сценарії
фото з відкритих джерел

Анзор Масхадов назвав Рамзана Кадирова клоуном, який не посміє поїхати туди, де йде війна

Син законно обраного президента Ічкерії Аслана Масхадова, убитого спецпідрозділом ФСБ, Анзор Масхадов вважає, що у Кремлі написаний сценарій на випадок смерті нинішнього диктатора Володимира Путіна. Про це він сказав в інтерв’ю ТСН.

«Якщо не буде Путіна, то хто буде за ним? Там все, я думаю, розписано. І може бути й таке, що помер Путін, вбивають і Кадирова», – наголосив Масхадов.

Він назвав Рамзана Кадирова клоуном. І висловив впевненість: Кадиров не посміє поїхати туди, де йде війна. Де небезпечно, де бомбардують, де стріляють.

Що стосується солдатів-кадирівців, то Анзор Масхадов зазначив, що у війні в Україні вони перебувають в тилу. Вони знімають відеоролики, тому називають їх тіктокерами, додав Масхадов.

Разом з тим, син законно обраного президента Ічкерії наголосив: якщо Україна переможе Росію, то багато чеченців, котрі нині в еміграції, повернуться додому

«Половина нашого народу виїхали до інших країн. І ми знаємо, що прийде день, і ми повернемося на свою рідну землю, де не буде путінського режиму, де не буде цих злочинців, диктаторського режиму. І сподіваємось на це, на крах Росії. На крах путінського режиму», – заявив він.

Як повідомлялося раніше, Кадиров кілька разів заявляв, що нібито перебуває в Україні, проте підтвердження цього не було. Журналісти провели розслідування і з’ясували, що глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров не був в Україні протягом останнього часу, як про це заявляв.

Нагадаємо, в Україні воювала велика кількість так званих кадирівці. Але після значних втрат вони повернулися додому.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: