У бою з окупантами на Київщині загинув екснардеп Олександр Марченко

У бою з окупантами на Київщині загинув екснардеп Олександр Марченко
фото: Facebook/Iryna Gerashchenko

Зіткнення сталося у Пущі Водиці

На Київщині в бою з окупантами загинув ветеран московсько-української війни, офіцер Олександр Марченко. Він також був народним депутатом України VIII скликання від ВО «Свобода». Про це на своїй сторінці у Facebook написала Ірина Геращенко.

«Наш колега, депутат ВР попереднього скликання Олександр Марченко, загинув в бою з окупантами в Пущі Водиці. Пан Олександр пройшов Майдан, АТО, завжди допомогав Армії, зокрема, 72 бригаді. В мене залишилися найтепліші згадки про його інтелігентність, мудрість, патріотизм. Плачу. Найщиріші співчуття родин і друзям. Вічная пам’ять пану Олександру. Помстимося вбивцям!» – говориться у пості.

Олександр Марченко – український підприємець та політичний діяч, народний депутат України. Генеральний директор ТДВ «Білоцерківський кар'єр». Член політичної партії ВО «Свобода». Жив у місті Біла Церква, Київська область.

Голова підкомітету з питань будівництва та архітектури Комітету Верховної Ради України з будівництва, містобудування та житлово-комунального господарства. Є учасником комбатантського об'єднання «Легіон Свободи».

У 2014 році був бійцем 72-ї бригади. 10 серпня 2014 року в результаті обстрілу українських позицій системою «Смерч» було поранено під Красним Лучем.

У травні 2015 року журналіст телеканалу «Інтер» Роман Бочкала випадково натрапив на Олександра Марченка у зоні АТО. Депутат працював на екскаваторі, облаштовуючи на передовий укріпрайон.

Нагадаємо, у Новій Каховці, що на Херсонщині, російський солдат вбив мирного українця.

Раніше, окупанти вбили мера Гостомеля Юрія Прилипка.

Також футболіст ФК «Гостомель» Дмитро Мартиненко загинув унаслідок влучення російської ракети до його будинку. Разом із спортсменом вибух забрав життя i його мами, а маленька сестра бореться за життя.

Учора росіяни вбили в Ірпені українського актора.

Раніше у боях за Гостомель загинув Герой України Валерій Чибінєєв.

Як відомо, російські загарбники вбили 38 українських дітей за 10 днів війни.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: