Фото з Туреччини вразило світ: чоловік тримає руку доньки, яка загинула під завалами

Фото з Туреччини вразило світ: чоловік тримає руку доньки, яка загинула під завалами
Фотографія, яка облетіла ввесь світ
фото з відкритих джерел

На перших шпальтах найвідоміших світових видань приголомшлива світлина

Фото чоловіка, який тримає за руку мертву доньку, яка загинула під час землетрусу у Кахраманмарасі в Туреччині, підкреслює відчай усього народу. 

Місцевий мешканець Месут Хансер, трохи згорбившись, сидить серед уламків власного будинку та тримає за руку свою 15-річну доньку Ірмак.

Тато тримає за руку свою загиблу донечку
Тато тримає за руку свою загиблу донечку
фото з відкритих джерел

Під час землетрусу вона лежала у ліжку. Дівчину придавило бетонними плитами та засипало скалками від потрощених вікон. Вона не вижила. 

І поки рятувальники продовжували розбирати завали зруйнованої будівлі, в надії, що там під уламками конструкцій ще можуть бути живі люди, батько непорушно сидів біля своєї дитини. 

Приголомшлива світлина облетіла ввесь світ на обкладинках найвідоміших видань.

Нагадаємо, у понеділок, 6 лютого, на півдні Туреччини, поблизу міста Газіантеп стався потужний землетрус магнітудою 7,8. Він став найпотужнішим у Туреччині за останні понад 80 років і зачепив навіть Сирію. Поштовхи були відчутні також на Кіпрі, у Єгипті та Лівані.

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган запровадив на три місяці режим надзвичайного стану в десяти провінціях, що постраждали від стихійного лиха.

Зазначається, що двох громадян України, яких вважали загиблими внаслідок землетрусу в Туреччині, врятували з-під завалів будинку.

Читайте також: Землетрус у Туреччині: фото руйнувань та жахлива статистика жертв

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: