Наступні Apple AirPods Pro 2 підтримуватимуть аудіо без втрат

Наступні Apple AirPods Pro 2 підтримуватимуть аудіо без втрат
AirPods Pro 2 підтримуватимуть аудіо без втрат
фото з відкритих джерел

Компанія випустить друге покоління своїх навушників AirPods Pro з підтримкою аудіо Apple Lossless

Відомий аналітик Мінґ-Чі Куо стверджує, що восени «яблучна компанія» випустить друге покоління своїх навушників AirPods Pro з підтримкою аудіо Apple Lossless (ALAC). Про підтримку інших форматів lossless, на жаль, нічого не йдеться, але, за чутками, оновлення дозволить вам слухати Apple Music (та локально збережені пісні у форматі ALAC) без шкоди для якості.

Як ми вже писали раніше, Куо припускає, що оновлені AirPods Pro отримають «новий формфактор». Також, можливо, вам не доведеться турбуватися у разі втрати навушників — імовірно, їхній зарядний футляр зможе видавати звуки, подібно до AirTags.

Невідомо, як саме компанія підтримуватиме свій формат аудіо без втрат, враховуючи обмеження каналу передачі даних Bluetooth. Проте віцепрезидент з акустики Гері Гівз (Gary Geaves) нещодавно сказав в інтерв’ю What Hi-Fi, що його команда «хотіла б отримати більшу пропускну спроможність», натякаючи на можливість появи нової технології.

Здається, Apple не обов’язково доповнюватиме або замінюватиме чинні бездротові стандарти, такі як Bluetooth, але компанія може розробити власний кодек в стилі aptX Lossless, щоб вдихнути життя в бездротовий ALAC.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: