Нідерланди просять Росію сприяти у розшуку Цемаха

Нідерланди просять Росію сприяти у розшуку Цемаха
Колишній бойовик «ДНР» і підозрюваний у справі рейсу MH17 Володимир Цемах повернувся на тимчасово окуповану територію Донецької області

Нідерланди хочуть допитати Цемаха у справі про катастрофу малайзійського Boeing в липні 2014 року на Донбасі

Уряд Нідерландів звернувся до російської прокуратури з проханням сприяти у пошуку Володимира Цемаха.

Про це заявив посол Нідерландів в Росії Роб Свартбол в інтерв'ю російським ЗМІ.

Зазначається, що Нідерланди хочуть допитати Цемаха у справі про катастрофу малайзійського Boeing в липні 2014 року на Донбасі.

«Нещодавно відбувся обмін між Росією і Україною, і уряд Нідерландів зараз звернулося до російської прокуратури за допомогою, щоб знайти цього чоловіка, поспілкуватися з ним і також зібрати можливу інформацію від нього», - сказав Свартбол.

Нагадаємо, колишній бойовик «ДНР» і підозрюваний у справі рейсу MH17 Володимир Цемах повернувся на тимчасово окуповану територію Донецької області. Також повідомлялося, що екс-бойовик не буде наймати адвоката через позицію Нідерландів у справі катастрофи рейсу MH17. Повідомлялося, що Цемах вже дав свідчення «всім сторонам», які від нього хотіли їх отримати.

Як повідомлялося, Нідерландське слідство перекваліфікувало статус Володимира Цемаха, який був свідком у справі про катастрофу MH17, в підозрюваного.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: