Італієць відпрацював лише дев'ять днів за три роки і заробив €40 тисяч: подробиці афери

Італієць влаштовувався працювати у школах
фото із відкритих джерел

Шкільний вчитель з Італії прикидався хворим, отримуючи повну зарплатню в трьох школах 

В Італії розкрили зухвалу аферу мешканця південної провінції Реджо-Калабрія, який надавав фальшиві довідки про хворобу, фактично пропрацювавши за три роки лише дев'ять днів. Про це з посиланням на повідомлення  Фінгвардії країни пише lacnews24. Чоловік «працював» у трьох навчальних закладах провінції Порденоне та обманним шляхом отримав €40 тисяч.

Чоловік влаштовувався на роботу до школи і після трьох днів роботи надавав медичну довідку про хворобу від лікарів-спільників. У результаті до кінця року він надсилав роботодавцям документи про продовження лікарняного, завдяки чому зберігав 100% виплат і уникав податкових перевірок. Його поплічниками були аж 5 лікарів, які допомагали аферисту робити довідки.

При цьому, сидячи вдома, чоловік працював брокером з довгострокової оренди автомобілів і мандрував Італією та закордоном. Під час обшуку у нього було вилучено €300 тисяч готівкою, які, ймовірно, є доходами від фактично здійсненої діяльності.

Нагадаємо, у Японії звільнили директора однієї із шкіл після того, як його спіймали на черговій спробі вкрасти зайві пів чашки кави. Чоловік кілька разів наливав велику склянку напою незважаючи на те, що платив за склянку звичайного розміру. Директора спіймали на місці злочину коли він відвідав міні-маркет біля середньої школи, де він працює. Під час обідньої перерви купив в автоматі самообслуговування каву за 110 єн ($0,75), проте налив велику склянку за ціною 180 єн ($1,25). 

До слова, спадкоємниця BASF віддасть частину свого статку на благодійність. Йдеться про 32-річну Марлен Енгельхорн – спадкоємницю засновника німецького хімічного концерну BASF Фрідріха Енгельхорна. За даними Forbes, успадковані нею минулого року статки оцінюються в $4,2 млрд .На думку Марлен, жодна людина одноосібно такими сумами не повинна володіти. 

Читайте також: Роман з іноземцем, який «випадково» знайшов вас у соцмережі. Як розпізнати афериста

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: