Принцеса Уельська привітала сина з 11-річчям зворушливим фото

фото: x.com/KensingtonRoya

Принцеса Уельська Кетрін у понеділок, 22 липня, оприлюднила нове фото свого старшого сина

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон поділилася новим портретом свого старшого сина, принца Джорджа, з нагоди його одинадцятого дня народження. Тепле привітання та світлина були опубліковані на офіційній сторінці принца та принцеси Уельських у соціальній мережі X (колишній Twitter).

«Вітаємо принца Джорджа із 11-річчям сьогодні!», – йдеться в описі до світлини.

На фотографії принц Джордж зображений усміхненим, одягнений у повсякденний одяг. Знімок, ймовірно зроблений його матір'ю, яка відома своїм захопленням фотографією, передає радісну атмосферу свята.

Зазначається, що оприлюднене фото було зроблене особисто принцесою Вельською у цьому році.

Це вже традиція для королівської родини ділитися новими фотографіями дітей у їхні дні народження. Шанувальники з нетерпінням чекають цих моментів, щоб побачити, як ростуть і змінюються юні принци та принцеси.
 
 Нагадаємо, лікарі короля Великої Британії Чарльза III виявили у нього онкологічне захворювання на ранній стадії, повідомив прем'єр-міністр країни Ріші Сунак. За словами глави уряду, він перебуває у постійному контакті з монархом і сподівається на його повне одужання.

Зазначалося, що монарх відкладе свої обов'язки, але продовжить виконувати державні, і навіть не залишить роботу з документацією. Деякі публічні обов'язки короля на себе візьме його син, принц Уельський Вільям, який був змушений раніше терміну повернутися з невеликої відпустки по догляду за дружиною, яка нещодавно оперувала операцію.

Читайте також: Букінгемський палац повідомив тривожні новини про здоров'я королівських осіб

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: