«Футболісти або плавлять мене, або не хочуть грати». Тренер команди першої ліги натякнув про відставку

«Футболісти або плавлять мене, або не хочуть грати». Тренер команди першої ліги натякнув про відставку
Володимир Ковалюк вже би й пішов, але шкода проведеної роботи
Фіона Козак

«Прикарпаття» у сезоні-2019/2020 не може знайти гармонії у грі

Після поразки 0:2 у селищі Зоря Саратського району на Одещині місцевому клубові «Балкани» з рахунком 0:2 в десятому турі чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги тренер івано-франківського «Прикарпаття» Володимир Ковалюк натякнув про можливу відставку.

Галичан у цьому сезоні колотить з боку в бік. З десяти поєдинків вони виграли лише три і раз зіграли внічию. Після десяти турів «Прикарпаття» посідає лише десяте місце, хоча напередодні чемпіонату декларувалися наміри боротися за шістку найсильніших.

«Очки були потрібні і нам, і «Балканам», - сказав пан Ковалюк після матчу. – Ми налаштовували команду на перемогу. Перший тайм показав, що ми можемо грати, декілька моментів могли забити, але трохи нам не пощастило. А в другому таймі не знаю, що з хлопцями сталося. Я випустив свіжих футболістів, зокрема Ігора Худоб’яка, але він всі м’ячі загубив, обрізався, коли нам забили перший гол. Оборонці трохи втомилися. Вони у нас у віці. Після того все зламалося.

Думав, що в другому таймі нам буде легше, бо гратимемо за вітром. У першому таймі проти вітру ми грали доволі непогано. Другий тайм ми просто провалили. Зайшов до футболістів у роздягальню і навіть не мав їм що сказати. Чесно кажучи, або вони мене плавлять як тренера, або не хочуть грати в футбол. Вже й не знаю, які можна підібрати слова. Хочеться подати у відставку, тільки мені шкода проведеної роботи. Цю команду ми збирали по крупинках. Шкода тієї праці.

Зараз у нас поганий період, не можемо зачепитися за очки. Хоча загалом команда у нас непогана. Проте виходить так, що ми один тайм граємо, а другий ні. То вже не перша така гра. Чому футболісти не можуть обидва тайми проводити однаково – не можу розібратися. В Зорі була гра до помилки – хто помилявся, той програвав. Так і сталося. Допустили дитячу помилку і не врятував воротар, пропустив між ніг. Бракує фарту, а без фарту в футболі неможливо. Приїдемо додому, будемо розбиратися, говорити з керівництвом. Далі терпіти не можна».

Нагадаємо, що після дивного матчу з «Волинню» Володимир Ковалюк поділив на «справжніх» і «несправжніх» прихильників команди.    

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: