Гольова перестрілка під Львовом народила нового лідера першої футбольної ліги (відео)

Гольова перестрілка під Львовом народила нового лідера першої футбольної ліги (відео)
Забиті вщент ложі ресторану під час матчу змушують задатися питанням про дотримання соціальної дистанції
Скрін-шот Юрія Присяжнюка

«Рух» несподівано програв у перенесеному матчі «Агробізнесу»

У Винниках під Львовом на стадіоні імені Богдана Маркевича відбувся перенесений матч 19-го туру першої ліги чемпіонату України з футболу. Волочиський «Агробізнес» переміг на виїзді 3:2 «Рух», котрий віднедавна вважається львівським. Гру відклали через спалах у лавах «Руху» пандемії коронавірусу. Правда, після перенесення поєдинку футболісти, тренери і персонал галицького клубу здійснили колективний пікнік якраз 25 червня, у той день, коли була запланована зустріч.

Оскільки грати в футбол у Львові зараз заважає епідеміологічна ситуація, футбольний клуб «Рух» забрав до Винників зі львівського стадіону «Скіф» найдорожче – урочисті хоругви зі зображенням власника ФК Григорія Козловського і гравців, які розмістили за ворітьми нинішньої арени. Глядачів на трибунах не було, зате забитими були усі балкони ресторану поруч із полем. Про дотримання соціальної дистанції не було й мови.

У самому матчі «Рух двічі вів у рахунку після м’ячів Юрія Копини на дев’ятій хвилини та Івана Брікнера на 29-й. Та Микола Когут на 28-й хвилині та Богдан Семенець на 63-й ці голи відіграли, а на 70-й хвилині Іван Когут забив переможний м’яч.

Завдяки цій перемозі «Агробізнес» набрав 46 очок і очолив таблицю. Футболісти з лівого берега Збруча випереджають на два пункти харківський «Металіст-1925» та «Інгулець» з Петрового. Четвертою йде «Волинь» (42 очки), п’ятим – «Минай» (41). «Рух» має 40 пунктів і йде шостим, маючи гру в запасі.

23-й тур першої ліги буде зіграний 10-11 липня. «Агробізнес» гратиме на виїзді з «Гірником-Спортом», а «Рух» поїде на гру в Одесу з «Чорноморцем».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: