Головний конкурент на Олімпіаді важкоатлета Чумака, який «спалив Москву», вбив людину

Головний конкурент на Олімпіаді важкоатлета Чумака, який «спалив Москву», вбив людину
Симону Мартиросяну загрожує до п'яти років позбавлення волі
Фото з відкритих джерел

Мартиросян наїхав на пішохода, який переходив вулицю у недозволеному місці

Дворазовий чемпіон світу та Європи з важкої атлетики, срібний призер Олімпіади та головний конкурент за найвищу нагороду Ігор у Токіо українця Дмитра Чумака Симон Мартиросян на смерть збив людину.

Аварія сталася ввечері 12 квітня на проспекті Аршакуняц поруч з торговим центром Yerevan Mall. За попередніми даними, 27-річний молодий чоловік переходив дорогу в недозволеному місці. Спортсмен не встиг вчасно помітити його і зупинити свій Mercedes CL Տ 550.

Винуватець ДТП не зник з місця події, він сам викликав швидку допомогу і поліцію. Проте врятувати хлопця, який потрапив під колеса, не вдалося, він помер по дорозі в лікарню.

У Слідчому комітеті за фактом події порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 242 (порушення правил дорожнього руху і експлуатації транспортних засобів, що призвело з необережності смерть людини) КК Вірменії, ведеться слідство.

Симон Мартиросян 12 квітня разом зі збірною з важкої атлетики повернувся з Москви з чемпіонату Європи, де завоював мале золото. Він вважається одним з найсильніших важкоатлетів у ваговій категорії до 109 кілограмів, на його рахунку безліч рекордів різного рівня.

У Москві він програв нашому Дмитру Чумаку. Симон виграв «золото» в ривку, але в поштовху не зміг взяти 227 кг і зайняв останнє місце.

Після перемоги українець у соцмережах «спалив Москву» й викликав бурхливу реакцію в росіян.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: