Канадському хокеїстові українського походження ледь не вибили ковзаном ока. Йому наклали 90 швів (відео)

Канадському хокеїстові українського походження ледь не вибили ковзаном ока. Йому наклали 90 швів (відео)
Ковзан Арттурі Легконена влучив в обличчя Джонні Бойчуку
Скрін-шот

Наразі з Джонні Бойчуком уже все гаразд

Під час матчу регулярного чемпіонату НХЛ «Айлендерс» - «Монреаль» (2:6) оборонець господарів Джонні Бойчук отримав жахливу травму.

У третьому періоді форвард «Монреаля» Арттурі Легконен, падаючи, несвідомо вдарив його ковзаном в обличчя. В результаті 36-річний канадський хокеїст українського походження отримав травму ока і відразу побіг у роздягальню.

Відразу після матчу тренер «Канадієнс» Клод Жюльєн заявив, що епізод з ударом в обличчя виглядав жахливо. «Ми схрестимо пальці, щоб нічого страшного не сталося», - сказав він.

Інформацію про стан хокеїста оприлюднили лише через добу.

«З Джонні Бойчуком все нормально, - сказав у середу генеральний менеджер клубу Лу Ламорелло. - Пошкодження ока у нього немає. Хоча вечір у нього був той ще. Він відчув контакт ковзана з оком. На щастя, постраждала тільки повіка. Йому наклали 90 швів, але хірург про все подбав. Я не хочу перебільшувати проблему через кількість швів, оскільки вони були дуже маленькими, але їх треба було 90. З ним все буде гаразд. Стан його ока – лише питання часу».

Бойчук – третій гравець «Айлендерс», який постраждав від ковзана в поточному сезоні. Нападник Кел Клаттербак пропустив більше двох місяців після того, як 19 грудня отримав поріз правої руки після контакту з ковзаном форварда «Бостон Брюїнз» Патріса Бержерона. У суботу він повернувся до складу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: