Київське «Динамо» нарешті виграло перший матч на зборі в Марбельї (відео)

Київське «Динамо» нарешті виграло перший матч на зборі в Марбельї (відео)
Хоч і не без долі фарту, на цей раз «Динамо» перемогло
Офіційний сайт ФК «Динамо»

Український віце-чемпіон напівдублюючим складом здолав клуб з Норвегії

Після нічиїх зі шведськими «Мальме» і «Естерсундом», а також поразки від американського «Нью-Інґленд Революшн» в перших двох матчах заключного тренувального збору в іспанській Марбельї команда київського «Динамо» нарешті спромоглася перемогти. Причому граючи експериментальним складом.

«Динамо» (Київ, Україна) - «Волеренґа» (Норвегія) - 2:1

Голи: 1:0 - Русин (6). 2:0 - Краченко (39). 2:1 - Ґреден (69)

«Динамо»: Бущан, Шабанов, Сідклей, Смирний, Кравченко, Гармаш, Сидорчук, Алібеков, Шепелєв (Че Че, 46), Андрієвський, Русин

«Волеренґа» (стартовий склад): Кваресі, Хуарес, Толлас, Несберґ, Адекуґбе, Абу, Левкен, Еюке, Доннум, Фінне, Вільгялмссон

У порівнянні з попереднім поєдинком з «Мальме», динамівці розпочали зустріч з «Волеренґою» дуже активно. І, що найголовніше - результативно. Вже на 6-й хвилині зустрічі «біло-синім» вдалося відкрити рахунок: Сидорчук довгим пасом з глибини поля вивів Назарія Русина один на один з голкіпером норвезького клубу. Нападник «Динамо» спершу пробив прямо у воротаря, проте встиг першим на добивання і відправив м'яч з метра в порожні ворота - 1:0.

Здавалося, що далеко не основний склад команди Олександра Хацкевича продовжить діяти в тому ж дусі, але... Ближче до середини тайму швидкості в грі відверто впали, м'яч в основному перебував у центрі поля, де і було найбільше боротьби. «Волеренґа» ж взагалі практично і не думала про атаки, лише зрідка турбуючи Бущана за весь перший тайм дальніми ударами.

По такій грі все говорило про те, що команди так і завершать першу половину зустрічі за мінімальної переваги киян. Але на 38-й хвилині поєдинку «Динамо» отримало право на штрафний удар, який прекрасно реалізував Микита Кравченко. Оборонець киян відправив м'яч прямим ударом метрів з двадцяти точно в нижній кут воріт суперника - 2:0.

Після перерви норвежці додали і були дуже близькі до того, щоб скоротити відставання в рахунку. Після подачі з кутового, гравець «Волеренґи» пробив головою фактично впритул - з лінії воротарської, але Бущан якимось чином встиг зреагувати на цей удар і парирував його, після чого оборонці вибили м'яч. Однак через кілька хвилин вже і Бущан був безсилий проти удару Ґредена. Півоборонець норвезького клубу, підхопивши м'яч на лівому краю штрафного, трохи змістився в центр і завдав хорошого удару в нижній дальній кут воріт «Динамо» - 2:1.

«Біло-сині» тут же відповіли своїм моментом, але удар Алібекова після подачі з кутового були неточним. І все ж другий тайм краще провели саме норвежці, які в кінці поєдинку повинні були зрівнювати рахунок, якби не відмінна гра Бущана в рамці. На 87-й хвилині півоборонець «Волеренґи» пробив з кількох метрів прямо під поперечину, але Георгій і тут зумів переправити м'яч на кутовий! У підсумку, мінімальна перемога «Динамо».

Додамо, що в неділю і понеділок «Динамо» проведе на зборі два заключних повноцінних тренувальних дні, а у вівторок команду Олександра Хацкевича очікує лише ранкове тренування - в обід цього дня динамівці вилетять до Афін, де найближчого четверга, 14 лютого, проведуть перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи проти «Олімпіакоса».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

В останні роки Ігор Дирів відвідував матчі Команди рідного краю в статусі простого вболівальника
Помер колишній гравець київського «Динамо», легенда івано-франківського «Спартака»
Олександр Хацкевич має широку кадрову обойму
Заявка «Динамо» на весну Ліги Європи: скорочений, але підсилений список Хацкевича
Ігор Суркіс сповнений оптимізму
Ігор Суркіс — про можливі трансфери Циганкова та Сідклея і придбання Соля
Коли Ахмед Хассан вивів «Олімпіакос» вперед, виглядало, що пірейці перемоги вже не віддадуть
Сенсація у Греції: суперник «Динамо» «Олімпіакос» не зміг переграти аутсайдера
Друзі шанують пам'ять про Олега
Фанати «Динамо» пом’янули загиблого в російсько-українській війні Олега Беркута (фото)
З весни «Прикарпаття» і«Балкани» виходитимуть на поле під одну мелодію
Клуби першої та другої ліги виходитимуть на поле під мелодію екс-продюсера Могилевської
Артем Кравець забиває у другому турі поспіль
Гол українця Кравця опустив легендарний «Фенербахче» у небезпечну зону
Руслан малиновський - один з лідерів «Ґенка»
«Ґенк» з українцем Малиновським у складі зробив ще крок до чемпіонства в Бельгії
Олег Гусєв забив швейцарцям заключний одинадцятиметровий
Гусєв: Перед пенальті швейцарцям ми говорили Мілевському: «Тільки не бий як на Європі»
Дата публікації новини: