Конфлікт вболівальників після гри Франція – Марокко спричинив трагедію

Конфлікт вболівальників після гри Франція – Марокко спричинив трагедію
Від отриманих ушкоджень хлопчик помер у клініці
фото із соцмереж

У Монпельє через конфлікт фанатів загинув 14-річний хлопчик

Збірна Франції у матчі 1/2 фіналу Чемпіонату світу-2022 обіграла національну команду Марокко з рахунком 2:0. Завдяки цій перемозі підопічні Дідьє Дешама пробилися до вирішального матчу мундіалю.

За інформацією RMC Sport, у Монпельє через конфлікт фанатів загинув 14-річний хлопчик. Раніше вже повідомлялося про те, що у цьому французькому місті відбуваються масові сутички між французами та етнічними марокканцями.

До автомобіля, в якому перебували вболівальники «трьохколірних», підійшли невідомі та почали зривати прапор національної команди, що виднівся у вікні. Водій різко рушив з місця та вдарив 14-річного хлопчика. Від отриманих ушкоджень останній помер у клініці.

У фінальній зустрічі Чемпіонату світу-2022 зіграють команди Франції та Аргентини. Матч відбудеться у неділю, 18 грудня, у Лусаїлі на стадіоні «Лусаїл Айконік». Початок матчу – о 17:00 за київським часом.

Нагадаємо, нападник збірної Португалії Кріштіану Роналду не зміг стримати сліз після поразки національної команди від Марокко (0:1) у чвертьфіналі Чемпіонату світу.

Читайте також: Як Буенос-Айрес святкував вихід збірної Аргентини у фінал мундіалю (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: