Луческу відпустив кілька шпильок на адресу «Шахтаря» та його тренера

Луческу відпустив кілька шпильок на адресу «Шахтаря» та його тренера
Мірча Луческу не задоволений поведінкою гравців і тренерів «Шахтаря»
Фото: ФК Динамо

Тренер «Динамо» незадоволений поведінкою суперників під час матчу на Суперкубок України

Київське «Динамо» три роки поспіль вигравало Суперкубок України. Продовжити переможну серію команді Мірчи Луческу не вдалося. «Шахтар» переміг – 3:0 і зрівнявся з киянами за кількістю трофеїв у цьому змаганні. Тепер в обох команд по дев'ять перемог у Суперкубку. Румунський наставник столичного клубу визнав поразку справедливою, хоча у своєму стилі відпустив кілька шпильок.

«Шахтар» сьогодні був сильнішим. Хоча ця гра могла би і не відбутися, бо ми – переможці чемпіонату та володарі Кубка. Суперники більше хотіли досягти успіху. Хоча у нас теж були хороші моменти на початку зустрічі. Реалізуй їх, і тоді все склалося б по-іншому. Але пропустили гол, і відразу стало складніше грати. У «Шахтаря» індивідуально сильні гравці, у них хороша техніка, швидкості. Вони були сильніші сьогодні і в індивідуальних, і в командних взаємодіях, – сказав Луческу в етері каналу «Футбол 1». – Мені не сподобалася атмосфера. Я не зрозумів, чому всі вибігали на поле з лави запасних, чому так агресивно себе поводили. Я цього не можу зрозуміти: навіщо стільки агресії, навіщо стільки злості? Вони вибігали на поле, забігали на нашу територію, коли святкували гол».

Також Луческу розповів, з чого виникли голи у матчі.

«Причина в тактичних помилках. У тому числі втрата м'яча в центрі поля перед суперником, хоча на мій погляд, там все-таки було порушення правил. Нас звинувачували в тому, що ми чинимо тиск на арбітрів, але я дивлюся на ту кількість жовтих карток і штрафних у нашу сторону... Вважаю, що кожен має займатися своєю справою, говорити про свою команду, а не про чужі. На мій погляд, це відсутність фейр-плей» (Луческу, ймовірно, мав на увазі коментар тренера «Шахтаря» Роберто Де Дзербі після перемоги «Динамо» над «Олександрією» в чемпіонаті, – прим. «Главком»).

За 11 днів «Динамо» і «Шахтар» зустрінуться в чемпіонаті України.

«Сподіваюся, що не буде цієї агресивної атмосфери. Футбольне свято було зіпсовано агресивною поведінкою наших суперників. Я давно не бачив, щоб було стільки агресії, і щоб люди з лави запасних виходили на поле. Це виховання і неповага до нас, як до футбольної команди», – підсумував Луческу.

Наступного тижня «Динамо» і «Шахтар» проведуть матчі другого туру Ліги чемпіонів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: