На церемонію прощання з Кобі Браянтом принесли понад 35 тисяч троянд

На церемонію прощання з Кобі Браянтом принесли понад 35 тисяч троянд
Майкл Джордан та вдова великого баскетболіста
НБА

Прощання з легендою відбудеться сьогодні

Напередодні церемонії прощання з Кобі Браянтом на рідній арені «Лос-Анджелес Лейкерс» було зібрано понад 35 тисяч троянд. Про це повідомив президент «Стейлс-Центру» Лі Зейдман.

«Президент «Стейплс-Центру» Лі Зейдман дає інтерв'ю. Він сказав, що всередині вже зібрано понад 35 тисяч троянд. Каже, що програма ще готується, але обіцяє неймовірно красиве свято життя», - написав у своєму Twitter журналіст Ден Коен.

Нагадаємо, разом з Браянтом і його дочкою в катастрофі розбилися ще сім осіб, включаючи пілота гелікоптера. Кобі – п'ятиразовий чемпіон НБА у складі «Лос-Анджелес Лейкерс». Його двічі визнавали найціннішим гравцем фінальної серії.

Церемонія прощання з Кобі і Джіанною відбулась, 24 лютого.

На скорботну церемонію прийшли родичі загиблого спортсмена та знаменитості, зокрема, Дженніфер Лопес, Бейонсе, Jay-Z, Snoop Dogg, Крістіна Агілера, Шакіл О'Ніл, Майкл Джордан та інші. Всі вони не стримували своїх сліз та ділились спогадами про Кобі Браянта.

Церемонія прощання відбулась в Стейплс-центрі, що в Лос-Анджелесі. Десятки тисяч людей прийшли, щоб віддати шану загиблому баскетболісту. Арена вмістила 30 тисяч людей, інші – дивились онлайн-трансляцію, яку вели на великих екранах та в соцмережах по всьому світу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: