Найбільш відвідуваний футбольний матч року зібрав понад 98 тисяч глядачів

Найбільш відвідуваний футбольний матч року зібрав понад 98 тисяч глядачів
Два голи у тому матчі забив англійцям Мессі

Рекордним став півфінал минулого розіграшу Ліги чемпіонів

Рейтинг найбільш відвідуваних футбольних матчів 2019 року оприлюднив портал Transfermarkt. Очолив список  півфінал минулого розіграшу Ліги чемпіонів, який відбувся 1 травня в Барселоні на стадіоні «Камп Ноу». Місцева «Барселона» приймала «Ліверпуль» та здобула перемогу з рахунком 3: 0.Гра зібрала на трибунах 98 299 глядачів. У трійку також увійшли матчі між «Кайзер Чіфс» і «Орландо Пайретс» в ПАР (88 тисяч) і між «Манчестер Сіті» і «Уотфордом» на «Уемблі» (85 854 глядачів).

Нагадаємо, сейв українського воротаря Андрія Луніна потрапив у топ-10 найкращих в іспанській Ла Лізі в 2019 році. Андрій розташувався на сьомій позиції рейтингу. Відзначено сейв Луніна в матчі 27-го туру Прімери «Атлетіко» - «Леґанес» (1:0). Тоді українець на правах оренди виступав за гостей і відбив удар півоборонця «матрацників Томи Лемара зі штрафного.

Крім того троє гравців, які виступають в українському елітному дивізіоні увійшли до списка провідних молодих гравців, на думку UEFA. До топ-50 потрапили 21-річний бразильський захисник «Шахтаря» Додо, його співвітчизник 19-річний вінгер «гірників» Тете. І орендований «Зорею» у «Динамо» півзахисник Богдан Ледньов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: