Офіційно: головний лікар відправив збірну України на карантин. Доля команди – в руках УЄФА

Офіційно: головний лікар відправив збірну України на карантин. Доля команди – в руках УЄФА
Андрій Шевченко під час вчорашнього тренування збірної України в Люцерні
Світлина - Євген Кравс, ФФУ

Ризик, що українській збірній зарахують поразку, дуже великий

Збірна України відправлена на карантин рішенням головного лікаря кантону Люцерн. Про це сповіщає Twitter національної команди Швейцарії, з якою українці сьогодні, 17 листопада, о 21:45 мали зіграти заключний поєдинок групового турніру дивізіону А Ліги націй.

Наразі ситуація така: матч не відбудеться.

Долю збірної України вирішує УЄФА. Як відомо, напередодні перезапуску клубних турнірів Європейський союз футбольних асоціацій оприлюднив «коронавірусний» циркуляр, у якому поміж іншого вказувалося:

«Навіть якщо в команді більше десяти гравців хворі на Covid-19, вона зобов'язана грати. Мінімальна допустима кількість гравців — 13 осіб (зокрема один воротар) із заявочного списку «А». Якщо готова менша кількість футболістів, УЄФА дозволить клубу використовувати гравців, не внесених до заявки. Якщо і це не допоможе — на клуб очікує технічна поразка».

Наразі не відомо, чи існують схожі вказівки стосовно поєдинків на рівні збірних. Українська асоціація футболу від коментарів поки утримується.

Зауважимо, що за результатами свіжого тестування в Швейцарії позитивними виявилися тести на коронавірус у Руслана Малиновського, Мораєша та Сергія Кривцова. Кривцов і Мораєш інфікувалися за нетривалий проміжок часу вдруге.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: