Вболівальники «Ліверпуля» закликали УЄФА переграти фінал Ліги чемпіонів

Вболівальники «Ліверпуля» закликали УЄФА переграти фінал Ліги чемпіонів
Лоріс Каріус
Фото: прес-служба Ліверпуля

Петиція набрала уже майже 3,5 тисячі підписів з необхідних 5 тисяч

Фани «Ліверпуля» закликали Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) переграти фінал Ліги Чемпіонів, де їх команда поступилася мадридському «Реалу». 

Про це йдеться у відповідні петиції, яка набрала уже майже 3,5 тисячі підписів з необхідних 5 тисяч.  

У петиції зазначається, що голкіпер Ліверпуля Лоріс Каріус догравав матч зі струсом мозку, який отримав від удару ліктем футболіста «Реалу» Серхіо Рамоса. 

Саме тому, на думку фанів, Каріус пропустив два голи від Каріма Бензема та Гарета Бейла.

Раніше стала відомою причина абсурдних голкіперських ляпів Лоріса Каріуса у фіналі Ліги Чемпіонів між «Ліверпулем» і «Реалом», що відбувся у Києві.

Виявилося, що на початку другого тайму німецький воротар мерсисайдців отримав струс мозку, а вже через певний час припустився двох результативних помилок.

У медичному висновку згадувалося про епізод, який стався на 48-й хвилині матчу. Під час атаки Реала Серхіо Рамос увірвався до штрафного майданчика і в спробі опинитися першим на м’ячі відмахнувся від голкіпера «Ліверпуля». Каріус впав на газон, але швидко підвівся і продовжив гру.

Читайте також: Сором величного «Реалу» й роль особистості в історії «Ліверпуля» в Києві. Європейські ЗМІ про фінал Ліги чемпіонів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: