Жан Беленюк через коронавірус продовжив спортивну кар’єру

Жан Беленюк через коронавірус продовжив спортивну кар’єру
Беленюк лишається у спорті
Instagram

Перенесення Олімпійських Ігор залишає нардепа у великому спорті мінімум на рік

Беленюк вважає скасування Ігор у 2020 році важким, але правильним рішенням:

«З одного боку ти розумієш, що це адекватна міра МОК через пандемію коронавируса. Головне - це здоров'я спортсменів і вболівальників з усіх куточків планети.

На жаль, трапився такий форс-мажор в олімпійському русі. З іншого боку і себе шкода, і спортсменів, які так довго готувалися. Але найголовніше, що Олімпійські Ігри не скасовують, а просто переносять.

Це привід для всіх спортсменів показати свій характер. Навіть ті, хто хотіли завершувати кар'єру після Олімпіади, залишаться в спорті ще на рік, щоб пройти це випробування. Такі обставини змушують мене ще як мінімум на рік залишитися в спорті».

Борець-депутат сприймає ситуацію з пандемією та Олімпіадою-2020 по-філософськи й навіть цитує для цього Ніцше: 

«Я така людина, яка вважає, що все, що нас не вбиває, робить нас сильнішими. Це виклик, який потрібно прийняти і вийти з нього переможцем. Якийсь катастрофи в цьому немає. Буде більше часу для підготовки.

Ще ніхто не вигравав Олімпійські ігри в непарний рік. Коли зустрінуться два олімпійські чемпіони, то можна буде сказати: «Ти виграв Олімпіаду в парний рік, а так виграють усі. А я став чемпіоном в непарний рік, тому я крутіше», - жартує Беленюк.

Нагадаємо, про відтермінування Олімпіади стало відомо минулого вівторка. Ігри пройдуть в 2021 році.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: