Будівництво «Інгулець-Арени» не зупиняється навіть попри карантин (відео)

Будівництво «Інгулець-Арени» не зупиняється навіть попри карантин (відео)

«Інгулець-Арену» з висоти пташиного польоту

Фото - прес-служба ФК «Інгулець»

У селищі Петрове кипить робота

Один з лідерів футбольного Чемпіонату України серед команд Першої ліги - ФК «Інгулець» з селища Петрово Кировоградської області - прозвітував про хід робіт з будівництва власної арени.

Завдяки ролику під назвою «Будівництво стадіону триває», зафільмованого з кількох ракурсів, зокрема - з дрону, усі зацікавлені можуть побачити, що вже зроблено: металеві каркаси трубин, частина фундаменту для капітальних споруд, а також подушка з гравію для власне футбольного поля, по якому бадьоро та впевнено, немов у легендарній поезії Павла Тичини, пересуваються два трактори іноземного виробництва.

Минулої осені на арені було встановлено систему підігріву, зараз будівельники стелять основу, на якій згодом вкладуть газон.

До речі, система підігріву поля буде гібридна - два котли на вугіллі й деревині, яка дозволить не пошкоджувати газон взимку.

Майбутня арена має завдання вмістини 7 000 уболівальників та стати новим домом для амбітного футбольного клубу, який є чинним фіналістом національного кубку.

Кошторис проекту складає 100 млн грн.

За планом, арена мала бути готовою до старту сезону-2020/2021, але ближче до дати такі заяви стали лунати трохи обережніше.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: