Українці створили неймовірний електробайк. Новинку оцінили американці

Українці створили неймовірний електробайк. Новинку оцінили американці
Електричний байк Delfast Top 3.0
Фото: Delfast

Американське видання Insider назвало український Delfast Top 3.0 найкращим всюдихідним електричним байком сучасності

Insider, популярне американське видання, склало рейтинг найкращих електричних велосипедів 2021 року. Кожен байк отримав звання переможця у власній категорії. Так, наприклад, в номінації найкращий всюдихідний електричний байк найкращим було визнано український Delfast Top 3.0.

Видання відзначає, що називати Delfast Top 3.0 класичним електричним велосипедом неможна, хоча у нього є педалі. Але все ж таки це більше мотоцикл, який розрахований на пересування бездоріжжям.

Розробкою Delfast Top 3.0 займалися у Києві. Електричний байк може розганятися до 90 кілометрів на годину. А його запас ходу – більше 300 кілометрів. Важить такий «велосипед» 135 кілограмів.

В США Delfast Top 3.0 коштує $6,7 тисячі.

«Це – не традиційний електричний велосипед. І було б дуже самовпевнено купувати його для подібних цілей. Купили б ви його для їзди по бездоріжжю. І з цим завданням він відмінно справляється», - резюмує американський журналіст Рік Стелла.

До речі, інтерес до українських електричних байків проявляла і американська поліція.

Нещодавно також засновник Delfast Данило Тонкопій повідомив про відродження легендарного українського мотоцикла. Детальніше про це – за посиланням.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: