Експерт розповів, на що варто очікувати від Apple у 2022 році

Експерт розповів, на що варто очікувати від Apple у 2022 році
На що варто очікувати від Apple у 2022 році
фото з відкритих джерел

Згідно з інформацією Марка Гурмана з Bloomberg, 2022 рік для фанатів Apple буде дуже цікавим

Минулий рік був доволі насиченим для Apple, яка презентувала нові MacBook Pro та iPad Pro з М-процесорами, оновила iPad mini, iPhone та інше. Згідно з інформацією Марка Гурмана з Bloomberg, 2022 рік для фанатів компанії буде не менш цікавим, адже на них очікують презентації нових десктопів Mac Pro, редизайн MacBook Air та VR-гарнітура.

Останньої поки немає у списку продуктів виробника, але чуток навколо такої стає все більше.

Сьогоднішні професійні комп’ютери Mac Pro все ще продаються з процесорами Intel Xeon. Цього року їх також переведуть на фірмові чипи. Це будуть M1 Pro та M1 Max. Менша модель міститиме 40-ядерний процесор зі 128-ядерним відео. Серед інших комп’ютерів схожі “камінці” отримають iMac Pro, які наразі навіть відсутні в магазині компанії. Таким чином відмову від сторонніх виробників процесорів буде остаточно завершено. Mac mini теж чекають зміни.

Мобільні пристрої не залишаться без уваги. MacBook Air очікує “найбільший редизайн в історії продукту”. Раніше вже повідомлялося, що Air отримає більше портів, білу клавіатуру та більше варіантів кольору корпусу, як в iMac. Базові моделі MacBook Pro отримають нову начинку, а iPad Pro з’явиться у новому дизайні та з підтримкою бездротової зарядки, що для планшетів взагалі щось геть нове.

Серед смартфонів початок змін станеться у першій половині року. Це буде оновлений iPhone SE, на цей раз з підтримкою 5G, а iPhone 14 очікується за звичним графіком. Apple Watch 7 трохи не виправдали всіх очікувань, тому буде цікаво побачити, що підготує компанія з Apple Watch 8 та Watch SE. Також модельний рядок може доповнити новий “розумний” годинник для фанатів екстремального спорту, який має бути в розробці.

Також Гурман розповів, що в планах компанії також є й монітор, який буде коштувати половину від нинішнього Pro Display XDR (а вартує він не так й мало — від $5000).

Але найцікавішим ґаджетом цього року може стати VR-гарнітура з кодовою назвою N301, яку продемонструють на конференції розробників WWDC 2022. Взагалі, демонстрація пристрою мала відбутися ще на WWDC 2020, але вже двічі цей план відкладався. Тепер її перше демо намічено на цей рік. Гарнітура також матиме деякі функції доповненої реальності (AR) та працюватиме з операційною системою rOS, кодова назва якої Oak.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: