Донька окупанта відмовилася говорити з батьком, який потрапив у полон ЗСУ (відео)

Донька окупанта відмовилася говорити з батьком, який потрапив у полон ЗСУ (відео)
Полонений російський солдат
фото: скрін із відео з соцмереж

Військовий країни-агресорки лише засмучено спостерігав за тим, що його доньці абсолютно байдуже, чи живий її тато та в якому він стані

Солдати російської армії не потрібні не лише їхньому керівництву, яке кидає їх у бій як гарматне м'ясо, а й навіть своїм найближчим родичам. Так, дочка окупанта, батько якої перебуває в полоні, заявила, що не хоче з ним спілкуватися. Відео розмови з дочкою окупанта виклав у мережу журналіст Володимир Золкін.

Росіяни продовжують розвіювати міф російської пропаганди про те, що вони «своїх у біді не кидають». У цьому зміг переконатися полонений російський солдат, з яким у скрутний момент відмовилася спілкуватися власна донька.

Так, на запитання журналіста, чи бажає росіянка поспілкуватися із батьком, та лаконічно відповіла: «Ні, дякую». Окупант лише засмучено спостерігав за розмовою журналіста та його доньки, яку, як виявилося, абсолютно не хвилювало, чи живий її батько та в якому він стані.

Раніше повідомлялося, що під Бахмутом ЗСУ взяли у полон окупанта, який заснув на посту (відео).

Зауважимо, держава витрачає на утримання одного військовополоненого 10 тис. грн на місяць. Потрапивши в український полон, російські військові опиняються у комфортних умовах. Окупантам щодня виплачують кошти за їх працю та добре годують, а також їм доступне медичне обслуговування, зокрема стоматолог – речник «Хочу жити» розповів про табори для полонених росіян.

Окрім того, росіяни мають право отримувати посилки від родичів. Вага може досягати максимум 20 кг. Можна присилати різну їжу: цукерки, сало, хліб та смаколики. Дозволяється отримувати два блоки цигарок.

До слова, сплеск активності зі здачі у полон трапився під час контрнаступу. Наразі по 3 тис. окупантів щомісяця здаються добровільно: скільки росіян звернулися із проханням взяти їх у полон – речник «Хочу жити» назвав число.

До того ж речник проєкту «Хочу жити» розповів, що робити росіянам, які хочуть у полон.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: