Apple зіткнулася з нестачею камер для iPhone 13

Apple зіткнулася з нестачею камер для iPhone 13
iPhone 13

Фото: Apple

Процес нарощування виробництва iPhone 13 просувається повільніше, ніж на попередніх моделях гаджета

Аналітик американського фінансового холдингу JP Morgan Саміка Чаттерджі заявив, що виробництво серії iPhone 13 в четвертому кварталі може бути нестабільним, повідомляє видання Gizmochina.

Чаттерджі зазначає, що процес нарощування виробництва iPhone 13 просувається повільніше, ніж на попередніх моделях гаджета. При цьому основна проблема пов'язана з модулями камери.

Спалах Covid-19 у В'єтнамі порушив їх поставки, а використання оптичної стабілізації зображення зі зрушенням матриці ускладнює процес виробництва.

Ситуація покращиться в міру того, як обмеження будуть ослаблені, і фабрики з виробництва камер LG Innotek, використовуваних в iPhone 13, разом з допоміжним підрозділом в Південній Кореї будуть нарощувати обсяги в необхідному темпі.

На думку аналітика, якщо проблеми з нестачею електроенергії в Китаї збережуться, то це негативно позначиться на поставках дрібних компонентів для гаджетів. З більшими компонентами на даний момент ніяких проблем у Apple немає, через що компанія продовжує залишатися в комфортному становищі з точки зору продажів.

Більш детально про iPhone 13 – за посиланням.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: