Американська в'язниця карала злочинців прослуховуванням дитячої пісні

Американська в'язниця карала злочинців прослуховуванням дитячої пісні
Ув'язнені мали незворушно слухати веселу пісеньку про акулу
фото з відкритих джерел

В'язні годинами примусово слухали дитячу розважальну пісеньку про акулу

Ув'язнених в американському штаті Оклахома в якості покарання змушували годинами слухати дитячу пісню Baby Shark («Маленька акула») у незручних позах, повідомляє телеканал NBC News з посиланням на позов.

«Згідно з позовом, поданим на цьому тижні, ув'язнені у в'язниці в Оклахомі піддавалися жорстокому і нелюдському покаранню, їх змушували перебувати в незручних позах під час прослуховування Baby Shark протягом декількох годин», – повідомляє телеканал.

Позов подали четверо чоловіків, які перебували в попередньому ув'язненні у в'язниці округу Оклахома в кінці 2019 року.

Згідно з позовом, співробітники в'язниці не були навчені і контрольовані належним чином, керівництву було відомо про те, що співробітники, які застосовували дане покарання, у минулому були викриті в жорстокому поводженні, проте ніяких заходів прийнято не було.

Зазначимо, що пісня «Маленька акула» – дуже популярна у світі і має рекордних понад 7 млрд переглядів на YouTube. Пісню виконала 10-річна співачка Хоуп Сегойн. Композиція була записана в рамках південнокорейського освітнього проєкту Pinkfong і була опублікована на ТБ у 2016 році.

Трек спочатку став популярним у Південно-Східній Азії, а потім у США та Європі.

До слова, український Мін’юст анонсував створення «модельної в’язниці»

«Модельна в’язниця», де тестуватимуть кращі західноєвропейські практики, має з’явитися під Києвом у 2022 році. Про це повідомив міністр юстиції України Денис Малюська в ефірі телеканалу «Дом».

За словами міністра, влада нині планує збудувати два нових слідчих ізолятори під Києвом та Львовом, наразі вже готується проєктна документація.

Як повідомлялося, цього року Мін'юст планує приватизацію чотирьох тюрем.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: