Директор Нацрозвідки розповів, коли США можуть ввести нові санкції проти РФ

Директор Нацрозвідки розповів, коли США можуть ввести нові санкції проти РФ

Директор Національної розвідки США Ден Коутс

Коутс вважає, що росіяни «досягли певних успіхів» в своїх спробах підірвати американську демократію

Адміністрація президента США найближчим часом введе нові санкції проти Росії за втручання в президентські вибори в 2016 році.

Про це заявив директор американської Національної розвідки Ден Коутс, інформує CNSNews.

«Я вважаю, що ми зробили недостатньо (проти Росії,-  ред). Санкції знаходяться на стадії розгляду. І міністр фінансів повідомляв, що оголосить про частину нових санкцій наступного тижня», - заявив він слуханнях в комітеті Сенату США з питань збройних сил.

Коутс додав, що росіяни «досягли певних успіхів» в своїх спробах підірвати американську демократію. За його словами, очікує, що Росія продовжить використовувати пропаганду, соціальні медіа та інші засоби впливу, щоб «поглибити суспільні та політичні тріщини в США».

Як повідомляв «Главком», 23 лютого глава мінфіну США анонсував нові санкції проти Росії за декілька тижнів.

15 лютого повідомлялося, що міністр фінансів Стівен Мнучін заявив, що його відомство активно працює над питанням санкцій. Адміністрація президента США Дональда Трампа «активно працює» над новими санкціями проти Росії за втручання у вибори у США 2016 року.

Крім нових санкцій, які адміністрація США продовжує розробляти, Штати також домоглися припинення зарубіжних військових контрактів РФ на загальну суму понад $3 млрд.

Раніше держсекретар Рекс Тіллерсон заявляв, що США розглядають можливість введення додаткових санкцій щодо російських осіб.

Також у середині лютого в ЄС узгодили продовження антиросійських санкцій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: