Москва терміново закрила аеропорт «Внуково»

Москва терміново закрила аеропорт «Внуково»
Вильоти та прильоти в аеропорт «Внуково» відкладені
фото з відкритих джерел

Частину рейсів із «Внуково» перенесено до інших аеропортів

Повітряний простір у районі московського аеропорту «Внуково», розташованого на південному заході російської столиці, закрито для руху літаків.

«Повітряний простір тимчасово закритий. Вильоти та прильоти відкладені. Частину рейсів перенесено до інших аеропортів», – повідомив представник авіаційних служб.

За даними табло аеропорту, відкладено шість вильотів, вісім прильотів, з яких посадку п'яти рейсів перенесено до інших аеропортів.

Нагадаємо, уночі, 18 серпня, в околицях Москви та Підмосков'я пролунали вибухи. Повідомляється про атаку дронів на столицію країни-агресорки.

Встановлено, що один із безпілотників впав на Експоцентр на Краснопресненській набережній. Інформації щодо постраждалих немає.

За даними джерела в Міністерстві надзвичайних ситуацій, незначні пошкодження зафіксовані в одному з павільйонів Експоцентру.

«Часткове обвалення зовнішньої стіни зафіксовано в одному з павільйонів Експоцентру на Краснопресненській набережній. Площа обвалення – близько 30 квадратних метрів», – йдеться у повідомленні.

Мер Москви Сергій Собянін повідомив, що дрон був нібито знищений силами ППО.

«Сьогодні вночі при спробі прольоту на Москву силами ППО було знищено безпілотника. Уламки БПЛА впали в зоні Експоцентру, значних руйнувань будівлі не завдали. Попередньо постраждалих немає. На місці працюють міські екстрені служби», - заявив він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: