ООН заперечує заяви Росії про нібито розробку біологічної зброї в Україні

ООН заперечує заяви Росії про нібито розробку біологічної зброї в Україні
В ООН спростували російські фейки
фото з відкритих джерел

Ні біля кордонів із Росією, ні на решті території України немає лабораторій біологічної зброї

Верховна представниця із питань роззброєння ООН Ізумі Накаміцу заявила, що заяви Росії про українську біологічну зброю є фейком. Вона підтвердила, що в Україні немає подібних лабораторій. Про це повідомляє пресслужба ООН.

Відзначається, що на засіданні ООН підтвердили, що ні біля кордонів із Росією, ні на решті території України немає лабораторій біологічної зброї.

Натомість в Україні є кілька державних медичних установ, які підтримують США, Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ), інші уряди та міжнародні установи.

У свою чергу рішення ООН прокоментував речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко. Він подякував Організації за спростування російських фейків.

«ООН спростувала російські фейкові новини про лабораторії біологічної зброї в Україні. Всі спроби Росії створити брехливі приводи своєї варварської війни з Україною приречені на провал», – написав він.

Нагадаємо, російські вчені-біологи звернулися до провідних ЗМІ країни-агресорки зі спростуванням фейків про начебто розробку на території України біологічної зброї.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: