Повернення Саакашвілі до Грузії. Влада обіцяє експрезиденту тюрму

Повернення Саакашвілі до Грузії. Влада обіцяє експрезиденту тюрму
Михайло Саакашвілі обіцяє приїхати до Грузії до 2 жовтня
фото: Aziz Karimov / Pacific Press / East News

Прем'єр Грузії вважає Саакашвілі наркоманом

Якщо колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі повернеться до Грузії, то він миттєво опиниться у в'язниці, заявив грузинський прем'єр-міністр Іраклій Гарібашвілі.

Він назвав Саакашвілі «наркоманом» і «несерйозною людиною» та звинуватив його у вживанні психотропних препаратів перед виступами на публіці. «Якщо ви бачили і вчора, якщо ви подивитеся, будь-який полісмен-початківець дізнається, що він був під впливом наркотиків, слухайте і дивіться», – пояснив Гарібашвілі.

На його думку, експрезидент не зважиться повернутися на батьківщину. «Ми всі знаємо, що Саакашвілі звичайний боягуз, він сюди не зможе приїхати, якщо приїде, відразу піде до тюрми, і ніхто в цій країні не зможе протистояти цьому процесу», – підсумував прем'єр.

Раніше Михайло Саашкавілі оголосив про повернення в Грузію після восьми років перебування в еміграції. Він розповів, що має намір прибути в країну до 2 жовтня, щоб спостерігати за виборами в муніципальні органи влади.

До слова, напередодні Саакашвілі пірнув у Дніпро (фото).

Нагадаємо, раніше у Маріуполь приїхав голова виконкому Нацради реформ Михайло Саакашвілі. Разом зі «слугою народу» Олександром Качурою він вийшов у прямий ефір зі студією «Україна 24» в одних плавках та рушниках чи банних халатах.

Також стало відомо, що корисного зробив Саакашвілі і його «Офіс» за рік існування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: