Скандал на Оскарі-2022: Вілл Сміт вдарив Кріса Рока (відео)

Скандал на Оскарі-2022: Вілл Сміт вдарив Кріса Рока (відео)
Вілл Сміт дав ляпаса Крісу Року на церемонії Оскар 2022
фото: Reuters

Під час заходу Кріс тицьнув пальцем на Джаду Пінкетт-Сміт і звернув увагу на її облисіння

Американський актор Вілл Сміт вийшов на сцену церемонії Оскар-2022 і дав ляпаса коміку Крісу Року за невдалий жарт про його дружину. Відповідне відео опублікувало видання Variety.

Під час заходу Кріс тицьнув пальцем на Джаду Пінкетт-Сміт і звернув увагу на її облисіння. Комік сказав, що вона могла б зіграти головну роль у фільмі Солдат Джейн через те, що втратила волосся.

Сміт відразу ж відреагував на слова коміка. Вілла обурило таке висловлювання на адресу дружини, тому він вийшов на сцену й вдарив Кріса.

Спершу це здавалося жартом, але, повернувшись на місце, Вілл закричав: «Тримай ім'я моєї дружини якомога далі від свого грьобаного рота!».

Нагадаємо, що Джада Пінкетт-Сміт втратила значну частину волосся через аутоімунне захворювання, в результаті чого була змушена поголитися наголо.

Про алопецію Джада Пінкетт-Сміт повідомила у 2018 році. За словами акторки, облисіння стало для неї великим психологічним випробуванням і призвело до депресії. Проте жінці вдалося подолати важкий душевний стан завдяки підтримці чоловіка й дітей.

А тим часом зірки Голлівуду на червоній доріжці показали свою підтримку Україні, продемонструвавши жовто-блакитні кольори прапора країни. Деякі, як Джейсон Момоа, носили хустинку, деякі вибрали каблучку, інші – брошки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: