Скандальний чиновник Офісу Зеленського прикупив собі дорогий джип

Скандальний чиновник Офісу Зеленського прикупив собі дорогий джип
Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко скандально відомий тим, що розіслав журналістам фото заяви на звільнення свого шефа Богдана

Тимошенко відразу після зміни влади в країні дозволив собі новенький BMW, котрий коштує щонайменше 2 млн грн

Скандальний заступник керівника Офіса президента Кирило Тимошенко прикупив собі кілька місяців тому дорогий джип. Про це йдеться у матеріалі «Главкому» «Зелений» автопарк. На чому їздять Зеленський та його свита.

Зазначається, що Тимошенко віддає перевагу баварському автопрому: він дозволив собі новенький BMW X5 – люксовий «паркетник» з потужним 3-літровим двигуном, котрий коштує щонайменше 2 млн грн.

«Цікаво, що Тимошенко купив BMW X5 відразу після кінця «епохи зубожіння» - автомобіль був поставлений на облік в МВС 20 червня – рівно через місяць після інаугурації Зеленського», - йдеться у матеріалі.

Кирило Тимошенко

заступник керівника Офісу президента

Модель

BMW X5

Об'єм двигуна

3

Рік виробництва

2019

Рік реєстрації

2019

Оріентовна вартість, млн. грн.*

2,0

Також у статті звертається увага на те, що оскільки до держреєстрації треба було ще обрати машину та оформити угоду, а, можливо, ще й дочекатися обраного «залізного коня» з Німеччини, можна допустити: до салону «БМВ» чиновник Офісу Зеленського міг ходити відразу після інавгураційної промови новообраного президента…

Нагадаємо, заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко став скандально відомий тим, що 2 серпня цього року розіслав кільком журналістам фото заяви про звільнення свого шефа Андрія Богдана без пояснень та уточнень. Вже на другий день сам Богдан спростував своє звільнення, а Тимошенко пояснив фейк тим, що вся команда Зеленського написала заяви на звільнення, коли їх призначили в Офіс президента. Ці заяви він обіцяв в одному з інтерв’ю опублікувати, проте пізніше з’ясувалося, що вони зникли.

Більше читайте:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: