Трамп допустив оприлюднення стенограми розмови із Зеленським

Трамп допустив оприлюднення стенограми розмови із Зеленським
Президент США Дональд Трамп

Розмову із Зеленським Трамп охарактеризував як «ідеальну»

Президент США Дональд Трамп розгляне можливість оприлюднення стенограми розмови з Володимиром Зеленським, яка стала предметом розслідування за скаргою працівника американської розвідки.

Про це президент США заявив у розмові з журналістами, пише The Hill,

«Ми вирішимо, як оприлюднити її, продемонструвавши те, про що ми розмовляли», - сказав Трамп у Х'юстоні. При цьому розмову із Зеленським він охарактеризував як «ідеальну».

«Проблема полягає в тому, що коли ви розмовляєте з іноземними лідерами, ви не хочете, щоб вони відчували, що не можуть говорити відкрито. Те саме з американським президентом. Ви хочете, щоб люди могли висловитися, не думаючи, що кожне сказане слово стане відомим всьому світу», - додав Трамп.

Напередодні Трамп визнав, що обговорював із Зеленським корупцію і згадував Байдена.

Нагадаємо, голова комітету з розвідки палати представників Адам Шифф заявив, що якщо тиск президента США Дональда Трампа на українського колегу Володимира Зеленського буде доведено, то саме імпічмент може стати єдиним виходом з ситуації.

Як відомо, Держдеп не буде публікувати стенограму розмови Трампа і Зеленського.

Нагадаємо, що один з основних претендентів на висування у президенти США 2020 року від Демократів Джозеф Байден відреагував на скандал щодо нібито тиску президента США Дональда Трампа на президента України з вимогою розслідувати дії його сина та вимагає оприлюднити розшифровку розмови

Як повідомляли ЗМІ, президент США, його адвокат Руді Джуліані і, можливо, низка інших осіб намагалися змусити український уряд підтримати кампанію з переобрання Трампа.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: