Трамп звинуватив конгресмена у розголошенні розвідданих про Росію

Трамп звинуватив конгресмена у розголошенні розвідданих про Росію
Президент США Дональд Трамп 

Глава Білого дому закликав розслідувати дії демократа Адама Шиффа

Президент США Дональд Трамп звинуватив голову комітету з розвідки Палати представників Конгресу США демократ Адама Шиффа у тому, що він навмисне розголосив таємну інформацію про спроби Росії втрутитись в президентські вибори в США.

Про це повідомляє «Голос Америки».

Зазначається, що Трамп закликав розслідувати дії Шиффа. На думку американського президента, метою Шиффа було зашкодити шансам Берні Сандерса отримати номінацію на участь у виборах від Демократичної партії.

Як відомо, минулого тижня в ЗМІ потрапила інформація про те, що розвідувальні служби США провели брифінг для конгресменів під час якого заявили, що Росія проводить кампанію з дезінформації, щоб допомогти Сандерсу та Трампу.

«Я прочитав, що Росія допомагає Берні Сандерсу, - сказав Трамп.- Мені про це ніхто не сказав. Ніхто мені не провів брифінг про це».

«Це був витік від Адама Шиффа та його групи. Вони це розповіли газетам і, як ведеться, мусить бути розслідування Адама Шиффа за витік інформації», - заявив президент США

Адам Шифф вже відкинув звинувачення.

«Гарна спроба відволікти увагу, пане президенте. Однак ваші несправедливі заяви нікого не обдурять», - написав Шифф у Twitter. Він також додав: «Ви вітали допомогу Росії у 2016 році, намагались змусити Україну допомогти в 2019 і не захищаєте наші вибори в 2020».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: