Тропічний шторм Ельза обрушився на Флориду, є жертва

Тропічний шторм Ельза обрушився на Флориду, є жертва

Шторм накрив штат сильним вітром і дощем, рухаючись на північ

Фото: АР

Житель Флориди загинув, коли сильний дощ і вітер повалили дерево на дві машини

Тропічний шторм Ельза вдарив по американській Флориді. В результаті стихії загинула як мінімум одна людина. Про це повідомляє CBC News.

Стихія обрушилася на берег в окрузі Тейлор на узбережжі Мексиканської затоки Флориди. Шторм накрив штат сильним вітром і дощем, рухаючись на північ.

База ВМС в Джорджії повідомила про кілька травм і пошкодження кемпінгу після передбачуваного торнадо, який обрушився на цей район.

Крім того, шторм став причиною як мінімум однієї смерті в США. Відзначається, що житель Флориди загинув у середу, коли сильний дощ і вітер повалили дерево на дві машини, заявили офіційні особи.

Крім того, не менше трьох людей загинули в Карибському басейні ще до того, як шторм обрушився на Флориду.

Ельза рухається на північний схід зі швидкістю близько 16 миль на годину. Очікуються сильні дощі, які, згідно центру урагану, можуть призвести до повеней в містах. Наступною ціллю Ельзи стане Кароліна – тут її очікують вранці в четвер.

Раніше тропічний шторм Ельза дістався сходу Куби та приніс сильні пориви вітру, зливи і хвилі більше за метр. Було зафіксовано максимальну швидкість вітру в 100 км/год з більш сильними поривами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: