У Жириновського запалення головного мозку

У Жириновського запалення головного мозку
Запальні процеси в головному мозку Володимира Жириновського лікарі називають дуже серйозними, не даючи жодних позитивних прогнозів
фото із російських ЗМІ

Напередодні членам ЛДПР повідомили про смерть Жириновського, однак у партії закликали не вірити

75-річний російський політик-пропагандист Володимир Жириновський, який потрапив до лікарні з коронавірусом, перебуває під апаратом штучної вентиляції легень.

За лідером ЛДПР постійно спостерігають лікарі, передають російські ЗМІ.

Крім того, у політика діагностували запалення головного мозку. Також з'явилася інформація, що минулого тижня політик перестав упізнавати свою рідню.

Запальні процеси в головному мозку лікарі називають дуже серйозними, не даючи жодних позитивних прогнозів.

Крім того, за неофіційною інформацією, Жириновський не хотів лікуватися і бушував, його втихомирювали заспокійливими.

Додамо, що напередодні у ЛДПР поскаржилися на поширення серед регіональних депутатів чуток про смерть глави фракції, українофоба Володимира Жириновського, який зараз перебуває у важкому стані в московській клініці. Як пише пропагандистське ТАСС, політсила вже звернулася з цього приводу до правоохоронців.

10 лютого стало відомо, що Жириновський заразився коронавірусом ще два тижні тому, але хвороба протікала у легкій формі. На минулі вихідні стало значно гірше, тому його екстрено госпіталізували до лікарні та підключили до ШВЛ.

Раніше помічники помічники заперечували погане самопочуття Жириновського і казали, що він у чудовій формі. Нібито допомагають щеплення, яке він зробив аж сім разів, тому нічого страшного з ним статися не може.

Зазначимо, що скандально відомий російський політик Володимир Жириновський з 2014 року активно підтримував окупацію Криму та Донбасу, а також допомагав бойовикам так званих ЛНР та ДНР, передаючи їм гроші та навіть автомобільну техніку. Останні заяви Жириновського на тлі скупчення російських військ біля кордонів України також були досить кровожерливими.

Читайте також:


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: