Водія автобуса побили до смерті за відмову впускати пасажирів без масок

Водія автобуса побили до смерті за відмову впускати пасажирів без масок

На водія накинулися розлючені пасажири, яких він не пустив в салон без масок

Фото: Sud Ouest

Водій автобуса намагався не пустити порушників у салон, проте отримав кілька сильних ударів, зокрема і в область голови

У Франції група розлючених пасажирів, яких водій відмовився впускати в транспорт без засобів індивідуального захисту, забила його до такого стану, при якому у нього діагностували смерть мозку.

Про це, в понеділок, 6 липня, повідомляє видання SudOuest.

Зазначається, що буйні пасажири намагалися сісти в автобус в містечку Байонна, у них не було ні масок, ні квитків. Коли водій автобуса, чоловік старший 50, спробував перегородити їм шлях в салон, він отримав кілька сильних ударів, зокрема і в область голови.

«Один з нападників в даний час затриманий, а інші знаходяться в розшуку. Водія в несвідомому стані доставили в лікарню, а в понеділок лікарі оголосили про смерть мозку», – повідомили джерела поліції в місті, розташованому неподалік від популярного курорту Біарріц на Південно-Заході Франції.

В знак протесту кілька колег загиблого відмовилися виводити автобуси на лінії, через що регіональне сполучення порушено.

Компанія-організатор автобусних перевезень виступила на підтримку свого співробітника і заявила про те, що організований страйк є абсолютно законним.

В останні дні, як підкреслює видання, кількість агресивних нападів у Франції значно зросла.

«Пасажири обрушують свій гнів на водіїв, які ні в чому не винні – вони всього лише виконують розпорядження влади», – заявили перевізники.

До слова, індійський бізнесмен купив золоту маску, щоб захиститись від коронавірусу.

Як відомо, сотні науковців заявили, що ВООЗ применшує передачу коронавірусу повітрям.

Нагадаємо, станом на ранок 6 липня в Україні на Covid-19 захворіло ще 543 людини, 13 – померли. Таким чином загальна кількість заражених в Україні становить 49 043 людини.

    Коментарі — 0

    Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
    Іде завантаження...
    Показати більше коментарів
    Дата публікації новини: