Вселенський патріарх приїде до Польщі підтримати українських біженців

Вселенський патріарх приїде до Польщі підтримати українських біженців
Вселенський Патріарх Варфоломій благословить і розрадить українських біженців

Вселенський патріарх Варфоломій прийняв запрошення президента Польщі Анджея Дуди відвідати країну для підтримки біженців з України. Про це йдеться у комюніке головного секретаріату Священного Синоду Константинопольської церкви.

Зокрема, Вселенський патріарх Варфоломій їде до Польщі, «щоби благословити, розрадити та зміцнити незліченну кількість біженців, які опинилися в країні після початку війни в Україні».

Як відомо, від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Польща прийняла вже понад 2 мільйони українських біженців.

Раніше Папа Римський Франциск написав пост українською мовою в підтримку України, де закликав: «Будьмо поруч із цим багатостраждальним народом і обіймімо його конкретними зусиллями та молитвою».

Також Папа Римський відвідав українських дітей у ватиканській лікарні. У відділеннях педіатричної лікарні у Ватикані перебувають 19 українських дітей.

25 березня, коли католики у всьому світі святкуватимуть день Благовіщення, Папа Римський Франциск очолить богослужіння у базиліці Святого Петра і виголосить молитву про звільнення Росії від влади «лукавого ворога», тобто сатани.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: