Жителі Саудівської Аравії зустріли снігопад піснями та танцями (відео)

Жителі Саудівської Аравії зустріли снігопад піснями та танцями (відео)
У Саудівській Аравії на Новий рік випав сніг
фото: Asilll121/twitter.com

Помилуватися на сніг приїхали і з інших регіонів королівства

На початку року на північному заході Саудівської Аравії поблизу міста Табук випав сніг, що є великою рідкістю для Аравійського півострова. Про це повідомляє видання The National News.

У Табук попрямували туристи та місцеві жителі, щоб побачити унікальне для регіону явище. Місцеві жителі зустріли снігопад піснями та танцями. Помилуватися на сніг приїхали і з інших регіонів королівства.

Проте сніг уже незабаром розтане. Найближчого тижня температура не опускатиметься нижче +15.

Повідомляється, що через «екстремальні погодні умови» сили безпеки закрили дорогу, що веде в цей район після того, як тисячі мешканців та відвідувачів прибули, щоб помилуватися краєвидом.

Влада закликала гостей та мешканців Табука виявляти пильність в умовах поганої видимості та ймовірності злив та грози, які триватимуть до понеділка, 3 січня.

Очікується, що ще більше снігу випаде на горі Джебель-ель-Лоуз, а також у гірських районах Ель-Дахр та Алькан, при цьому очікується, що температура впаде нижче 0 °C.

Тим часом, Національний центр метеорології Саудівської Аравії повідомив, що грози, що супроводжуються зливами та градом, очікуються у Мецці, Аль-Баху, Ер-Ріяді, Ель-Кассімі та інших районах королівства.

Раніше повідомлялося, що на Новий рік у Єгипті почалася гроза, випали сніг та град. За словами туристів, що відпочивають там, дощ з блискавками можна було спостерігати 40 хвилин. Через негоду влада Єгипту закликала жителів країни триматися подалі від хитких конструкцій та дерев.

Також у Єгипті троє людей загинули і ще 13 постраждали внаслідок пригод, спричинених негодою.

Генеральне управління метеорології Єгипту очікує, що негода триватиме до понеділка, 3 січня. Громадянам порадили не стояти під деревами та рекламними щитами, триматися подалі від вуличних ліхтарів і під час дощу бути обережними на дорозі.

За даними ЗМІ, погодна аномалія призвела до того, що деякі туристи наразі змушені шукати для себе теплі речі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: