Пєсков вигадав незграбне пояснення, чому Путін ховається від журналістів

Пєсков вигадав незграбне пояснення, чому Путін ховається від журналістів
Пєсков заяив, що Путін боїться заразитися вірусами, тому уникає преси
фото скріншот відео

Пєсков: «У таких умовах здоров'я президента – це питання державної безпеки»

Прессекретар російського диктатора Дмитро Пєсков спробував виправдатися, чому Путін уникає спілкування з журналістами і навіть вперше відмінив свою щорічну пресконференцію. Пєсков пояснює це тим, що Путіну заважають віруси, зокрема пандемія коронавірусу, а зовсім не страх почути якісь незручні питання через війну.

За словами Пєскова, у Росії відбуваються «процеси мутації вірусів, хвилі грипу різних штамів», а здоров'я глави Кремля – це «питання державної безпеки».

«Чесно кажучи, навряд чи воно (спілкування Путіна – Главком) буде зовсім таким же, як було до пандемії, в найближому майбутньому. Тут нема чого гріха таїти. Ви бачите, які зараз процеси мутації вірусів, які хвилі грипу різних штамів. Це все зобов'язує тих, хто відповідає за безпеку президента і за його здоров'я, вживати запобіжних заходів. Тому що в таких умовах здоров'я президента – це питання державної безпеки», - заявив Пєсков.

Як повідомлялося, Путін вперше за 10 років скасував щорічну пресконференцію. Нагадаємо, секретар РНБО Олексій Данілов переконаний, що кривавий диктатор боїться, що під час виступу відбудуться неконтрольовані події. «Він лякається, що в той момент, коли він проводитиме пресконференцію, десь щось спалахне, якась «бавовна» або щось бабахне», – сказав Данілов.

Раніше Пєясков повідомив, що ображений на європейську спільноту, яка підтримує Україну у війні, російський диктатор Володимир Путін направив привітання з Новим роком тільки своїм прихильникам – президенту Сербії, прем'єр-міністру Угорщини та невизнаному президенту Білорусі. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: