РФ перекидає в Україну техніку 1950-х років – британська розвідка

РФ перекидає в Україну техніку 1950-х років – британська розвідка
Росія вже розконсервувала для війни в Україні старі бронетранспортери МТ-ЛБ, які мають тонку броню і лише кулемет із озброєння
фото: Вікіпедія

Окупанти розконсервували старі бронетранспортери

Російська армія почала використовувати на фронтах війни в Україні техніку, розроблену ще в середині минулого століття. Про це йдеться у традиційному щоденному звіті міністерства оборони Великої Британії.

За інформацією британської розвідки, російські окупанти розконсервували старі радянські бронетранспортери МТ-ЛБ. Ця військова техніка була розроблена у 1950-х роках.

Британці зазначають, що нові піхотні підрозділи, які Росія готує до війни в Україні, будуть використовувати МТ-ЛБ. Ця військова техніка має дуже тонку броню, зі зброї на цьому бронетранспортері встановлений лише кулемет.

Разом з тим, більшість десантно-штурмових підрозділів російської армії, які брали участь у вторгненні на початку повномасштабної війни, використовували БМП-2 із значно товщою бронею, 30-міліметровою гарматою та пусковою установкою протитанкових ракет.

Нагадаємо, 7 липня керівник країни-агресора Володимир Путін вчергове висловив свої погрози країнам Заходу. Він заявив, що «готовий воювати з Заходом до останнього українця».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: