Воллес розповів, які були останні слова Герасимова перед вторгненням в Україну

Воллес розповів, які були останні слова Герасимова перед вторгненням в Україну
Герасимов заявив Воллесу, що «ніколи більше ми не будемо принижені»
фото з відкритих джерел

Розмову з військовим командуванням РФ Воллес описав як «демонстрацію сили залякування» 

Журналісти служба BBC дізналась докладніше про останню розмову міністра оборони Великої Британії Бена Воллеса та начальника Генштабу країни-агресорки Валерія Герасимова перед повномасштабним вторгненням в Україну.

Як стверджується  у документальній стрічці «Путін проти Заходу» (Putin Vs the West), вихід якої анонсує ВВС, 11 лютого Воллес прибув до Москви, щоб зустрітися зі своїм російським колегою Сергієм Шойгу. За словами глави міноборони Британії, він повернувся з запевненнями, що Росія «ніколи не вторгнеться» в Україну, проте додав, що обидві сторони розуміли, що це брехня.

Розмову з військовим командуванням РФ Воллес описав як «демонстрацію сили залякування: я збираюся збрехати тобі, ти знаєш, що я брешу, і я знаю, що ти знаєш, що я брешу, але я продовжу тобі брехати».

Воллес додав, що «доволі лякаюча і пряма брехня» підтвердила його віру в те, що Росія вторгнеться. Йдучи з зустрічі, сказав Воллес, Герасимов заявив йому, що «ніколи більше ми не будемо принижені».

Нагадаємо, у лютому 2022 року Борис Джонсон, який тоді обіймав посаду прем’єр-міністра Великої Британії, попередив президента Росії Володимира Путіна про наслідки вторгнення в Україну. А у відповідь отримав погрози. 

Нагадаємо, триває 341-а доба повномасштабної війни Росії проти України.  Підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Ямполівка, Роздолівка, Васюківка, Парасковіївка, Бахмут, Іванівське, Кліщіївка, Курдюмівка та Озарянівка Донецької області.

Читайте також: Повернення блудного генерала Герасимова

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: