Ірина Геращенко Народна депутатка України

Президенту цікавіші футбол та баскетбол, а не війна

Може Зеленському перейти на посаду міністра спорту?
фото: facebook.com/zelenskiy95

Як виглядає неадекватність чинної влади

Коли в офіційних повідомленнях Держдепу йдеться, що Держсекретар США Блінкен відвідує Київ, зокрема, для зустрічі з родинами дипломатів і інформування про зусилля їх країни на випадок надзвичайних безпекових ситуацій.

Коли щодня «мінуються» школи і аеропорти, й жодної кримінальної справи проти провокаторів, коли міністри закордонних справ Німеччини і Канади відвідують Донбас і говорять з українською владою про російську загрозу, коли Британія надає нам зброю, коли світові медіа присвячують шпальта можливому повномасштабному вторгненню російських військ, неадекватність виглядає саме так!

скріншот з сайту президента України скріншот з сайту президента України

Пріорітети Зеленського – це сльози про відставку тренера Шевченка, проведення спортивного турніру при порожній казні і тд.

Кажуть, в зеленому уряді служок є міністр спорту.

Вбийте, не згадаю його прізвище. Він не ходить на ефіри, там суцільна Верещук, то ж і нічим не запам’ятався, як міністр.

Але, схоже, в цього добродія є конкурент – хлопець, який любить качатися, над усе обожнює свій торс і біцепси і думає виключно про спорт.

За сумісництвом – це зараз президент України.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: