Ірина Геращенко Народна депутатка України

Як посеред Києва дяді спотворили прекрасну новорічну локацію

Сніг за вікном. Хочеться свята і добрих новин

Хочеться, щоб українські міста і села були мирними й максимально схожими на європейські- в вогниках, з різдвяними ярмарками і ялинками. Одна з минулорічних найкращих локацій в Києві - Різдвяне містечко в Маріїнському парку. 

2_16

Гарненькі дерев'яні будиночки з пряниками, іграшками, глінтвейном і гарячим шоколадом, резиденція Санти і майстерні іграшок. 

3_06

Улюблене місце прогулянок для родин з дітьми, абсолютно європейський формат. 

4_03

Декілька антимайданівців цього року спотворили цю прекрасну локацію. Бо там стоять пусті намети «протєстующіх» і раз на тиждень туди приходять провідати пусті намети загорнуті в український Прапор редутники... Можливо, фракція цієі партії в Київраді все ж подбає про киян і звернеться до своїх побратимів , щоб ті бодай на Новий Рік і Різдво прибралися геть з Маріїнки і Грушевського.

Нагадую, цей безлад триває з 17 жовтня. Кияни акцію не підтримали. Можливо, варто при всій повазі до права на мирний протест, шанувати право киян і гостей столиці на нормальне, мирне життя. На право проїхати Грушевською без корків. На право пройтися Маріїнкою з дітьми і родиною на свята. Майдан був підтриманий киянами. Антимайдан - ні. І треба чути настрої киян і їх позицію.
Р. S. Минулорічна Маріїнська казка. Ельфи, ялинки, казкові снігові будиночки. Чому кілька невміняємих дядь (в своїх листівках вони себе називають папы) забирають свято в українських дітей і їх тат і мам?

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: