Путін зачистив Росію від інтелектуалів

Склад і загальний рівень «команди Путіна» – це не привід для посмішок і знущання

Став відомий список «команди Путіна». По суті – це реєстр російської «еліти» та ЛОМів.

Тут агресивні старпери, хитрі геї, злодії, графомани і «дубова кора». Є ще пара кулачних бійців, фігуристи і мумія доліної.

Широко представлені явні дементники, трудівники глотки, танцюристи і лицедії, що спилися.

Навіть за формальним і спірним (але зрозумілим публіці) маркером IQ – «команда Путіна», як колектив – ледве виходить на показник «70» (знижена норма, пограничний рівень).

Дана цифра, звичайно, забезпечує ліжко з матрацом. А у вихідні – набір кефірних пробок для гри. Але! Тільки у стінах цієї установи. (Дозволяється відвідування родичами, пацієнт здатний самостійно їсти і знаходити дорогу до вбиральні).

Однак, склад і загальний рівень «команди Путіна» – це не привід для усмішок і знущання. Так, цей «цвіт нації» забавний. Але це очевидна та однозначна перемога режиму.

Доказ того, що і АП і «органи» чудово впоралися зі складним та важливим завданням. Знищення чи вигнання «розумних» – обов'язкова умова благополуччя диктатури (Вони завжди таять у собі небезпеку).

Повна зачистка національного простору від інтелектуалів – справа не завжди легка. Але путінізм вирішив і це завдання.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: