Олег Тягнибок Голова політичної партії Всеукраїнське об`єднання «Свобода»

Хто відповість за майже повну відсутність захисних масок в Україні?

Обіцяли весняні посадки? Сам час

Зліва — типове для більшості українських аптек оголошення. Справа — партія масок українського виробництва, розвантажена вранці в Іспанії. Тим часом на митниці обурлива заява. Чого, мовляв, ви, українці, роти пороззявляли — усе ЗАКОННО: вивезли 3 березня, а заборону на це запровадили аж 11-го!

Коронавірус з‘явився в Китаї у грудні. У Європі в січні. Того самого 3 березня — вже був у Чернівцях. То за три місяці ні президент, ні прем‘єр, ні голова РНБО, ні голова МОЗ, ні голова Мінекономіки, ні голова комітету охорони здоров‘я Верховної Ради не спромоглись усвідомити, що 40 мільйонам українців рано чи пізно також знадобляться маски?! Фаху забракло чи совісті? Нині масок майже нема по аптеках і бракує в лікарнях, бо за останні три місяці їх з України по всьому світу продали майже 1000 тонн! Хто із вас, мародерів, за це відповість?!

Обіцяли весняні посадки? Сам час. Як радив Лі Куан Ю — почніть із трьох своїх друзів. Ви точно знаєте, за що. І вони знають. І ми тепер знаємо.

Читайте також:


Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: