Микола Підвезяний Головний редактор «Главкома»

Двійник Зеленського: захопливі пригоди з перших уст

Фото двійника Зеленського у московському метро зробила Уміда Ісабоєва популярним
Фото: facebook.com/k.dimitriy

В оточенні президента України зрозуміли, який ресурс опинився в руках росіян, і почали діяти

Пам'ятаєте цю фотку з московського метро?

Після неї життя цього чоловіка кардинально змінилося.

Уміда Ісабаєва почали запрошували на російські телеканали і навіть запропонували зіграти Зеленського у кіно. Знімальна група встигла вирушити до окупованої Ялти, але несподівано двійник Зеленського відмовився від зйомок.

В оточенні президента України зрозуміли, який ресурс опинився в руках росіян, і почали діяти.

У результаті у 2021 році Ісабаєв опинився в Україні. Загітували до цього кроку і допомогли облаштуватися на новому місці нібито компанія «Квартал 95» і «один із народних депутатів чи українських чиновників», але двійник Зеленського зберігає ім'я цього благодійника у таємниці.

Та Росія дістала «Зеленського» і в Україні. Почалося повномасштабне вторгнення й Ісабаєв переїхав через Польщу до Німеччини. Примітно, що з евакуацією з України йому вже допомагав двійник північнокорейського дикатора Кім Чен Ина.

В ексклюзивному інтерв'ю «Главкому» двійник Володимира Зеленського Умід Ісабаєв розповів про свої пригоди, шлях з Узбекистану через Москву і Київ до Німеччини і плани на майбутнє.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: