Коломойський знову прибув до суду (відео)

Коломойський знову прибув до суду (відео)
Ігор Коломойський у залі суду, 27 жовтня 2023 року
фото: скрін із відео

Суд розглядає продовження терміну утримання під вартою для Коломойського

Шевченківський райсуд Києва 27 жовтня почав розглядати подовження тримання під вартою бізнесмена Ігоря Коломойського. Про це стало відомо з відеотрансляції з судового засідання. 

Так, суддя Олена Мєлєшак розглядає клопотання сторони обвинувачення про продовження Коломойському терміну тримання під вартою.

У залі засідань присутні сам бізнесмен, його адвокати і журналісти.

Раніше повідомлялося, що до генерального прокурора України Андрія Костіна звернулися 23 рабини з проханням змінити запобіжний захід бізнесменові Ігорю Коломойському.

Нагадаємо, 2 вересня вранці правоохоронці вручили олігарху Ігорю Коломойському підозру одразу за кількома статтями.

Шевченківський райсуд Києва переглянув запобіжний захід для українського олігарха Ігоря Коломойського у справі про незаконне заволодіння 5,8 млрд грн. За новим рішенням суду, суму застави збільшено з 509 млн грн до 3 млрд 891 млн грн.

6 жовтня Київський апеляційний суд не задовольнив скаргу адвокатів бізнесмена Ігоря Коломойського на скасування застави у майже 3,9 млрд грн. Адвокати під час засідання заявляли, що вважають незаконним і необґрунтованим попереднє рішення суду про запобіжний захід, і просили скасувати тримання під вартою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: