РНБО ввела санкції проти трьох літаків, що «засвітилися» в окупованому Криму

РНБО ввела санкції проти трьох літаків, що «засвітилися» в окупованому Криму
Наразі літаки продовжують курсувати в США
фото: pixabay.com

Секретар РНБО обіцяє, що літаки, які «без дозволу пересуватимуться», будуть переслідуватися, а їхні реєстрації будуть відслідковуватися

Рада нацбезпеки та оборони України застосувала санкції проти трьох літаків, які незаконно літали в окупований Росією Крим. Про це секретар РНБО Олексій Данілов заявив на брифінгу після сьогоднішнього засідання Радбезу.

«Сьогодні було прийняте рішення стосовно трьох літаків, які продовжують курсувати в США, на компанії яких вони були оформлені. Було прийнято рішення про накладання санкцій... Всі ті літаки, які вважають, що вони будуть без дозволу десь пересуватися, вони будуть переслідуватися, всі їхні реєстрації будуть відслідковуватися, вони будуть обов’язково підпадати під санкції», – наголосив він.

Водночас Данілов додав, що літак нардепа Віктора Медведчука з першого дня накладення на нього санкцій перебуває в аеропорту «Київ», однак нікуди жодного разу не відправлявся.

Також 10 листопада РНБО затвердила санкції проти чотирьох громадян Нікарагуа. Санкції введено через відкриття так званого представництва Нікарагуа в окупованому Криму.

До слова, 2 листопада суд обрав Медведчуку новий запобіжний захід.

Читайте також:




Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: