Росіяни крадуть трактори у чернігівських аграріїв

Росіяни крадуть трактори у чернігівських аграріїв
Українські аграрії вже місяць полюють на ворожі танки та БТРи
фото з відкритих джерел

Російські військові викрадають трактори в аграріїв у Чернігівській області. Як повідомляє Генштаб ЗСУ, трактори окупантам необхідні для того, аби евакуювати підбиту техніку.

«В деяких населених пунктах Чернігівської області, які тимчасово зайняті окупаційними військами, відзначаються факти вилучення тракторів у місцевих аграріїв. Сільгосптехніку використовують для евакуації підбитої техніки окупантів», – пише пресслужба.

Раніше повідомлялося, що ЗСУ знищили два російських «Тигри» і техніку на Чернігівщині.Зокрема наші військові знищили два російських «Тигри», танк і КамАЗ.

Додамо, що ворожу техніку часто забирають з полів анграрії. У мережі є чимало відео та фото, як трактори тягнуть танки та ракетні комплекси. НАЗК навіть випустило окреме роз’яснення щодо декларування воєнних трофеїв.


«Декларувати захоплені російські танки та іншу техніку не потрібно, адже вартість цього лайна не перевищує 100 прожиткових мінімумів (248 100 грн). Відповідно, подавати повідомлення про суттєві зміни в майновому стані протягом 10 днів у разі захоплення такого непотребу так само не потрібно», – заявили у НАЗК.

Між іншим, попри постійні обстріли, на Миколаївщині розпочалася посівна.

Також на Херсонщині аграрії проведуть посівну кампанію в умовах окупації. Кабмін запровадив для аграріїв пільгове кредитування.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: