Ніцой пояснила отруйний вплив російськомовних серіалів

Ніцой пояснила отруйний вплив російськомовних серіалів
Письменниця Лариса Ніцой

Письменниця вважає, що російськомовні серіали лише розбещують молодь

Відома письменниця Лариса Ніцой, яка виступає проти використання мови країни-агресора в Україні, обурилася показом російськомовних серіалів на нашому телебаченні, адже бачить в них загрозу для дітей. Про це вона заявила в ефірі «4 каналу», запис програми розміщено на Youtube-каналі Drozdov.

Ніцой назвала російськомовні серіали такими, що «розбещують», оскільки російська мова в них асоціюється у молодого покоління з розкішшю і можливостями домогтися чогось у житті. Зокрема, героїні таких серіалів носять дорогі прикраси і красиві сукні і при цьому говорять російською, вказала письменниця. На її думку, побачивши це, діти починають думати, що для того, щоб потрапити у вищий світ, слід говорити російською мовою.

Людмила Ніцой додала, що українським акторам треба було б «встати всім разом у позу» і заявити продюсерам про відмову далі популяризувати російську мову в країні.

Між іншим. раніше кандидат у мери Києва та бізнесмен Андрій Пальчевський не прийшов на «чоловічу розмову» з Андрієм Ніцоєм – директором Центру стратегічних розробок, чоловіком письменниці Лариси Ніцой.

Слід нагадати, що у лютому у соцмедіа та ЗМІ точилася дискусія довкола нібито вирваного з контексту коментарю головної продюсерки серіалів та фільмів каналу «1+1» Олени Єремєєвої щодо питання україномовного контентуЯк повідомлялось, у статті Телекритики «Сміх і сльози: плани 1+1 з виробництва контенту на 2020 рік» продюсерка серіалів Олена Єремеєва заявила, що для неї непросто «знайти тональність української мови, щоб глядач її сприймав»

Тоді ж відома письменниця Лариса Ніцой написала, що у Кремлі вирішили, раз всюди звучить російська мова – то Україна їхня земля.

 Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: